Het kloppend hart van Waterland
Live

WRLDBEAT komt met eerste nummer over Ilpendam: Ilpendam Arms

Gepubliceerd: Vrijdag 23 februari 2024 14:33

WRLDBEAT komt met eerste nummer over Ilpendam: Ilpendam Arms

De band WRLDBEAT, bestaande uit 10 muzikanten van in en om Amsterdam, maar ook met een aantal Ilpendamse muzikanten, heeft op haar nieuwe album ‘Newborns Come Alive” een nummer opgenomen dat gaat over Ilpendam: Ilpendam Arms.

WRLDBEAT brengt een mix van funk, latin, hip-hop, reggae en soul en is al vele jaren een van de vaste acts van bijvoorbeeld Parckpop Ilpendam. De laatste paar jaar sluiten zij steevast het festival af. En op hun nieuwe album is dus nu het allereerste nummer over Ilpendam te vinden, een ode aan het Wapen van Ilpendam. WRLDBEAT op X: "Wij hebben het allereerste nummer op Spotify over Ilpendam geschreven. Omdat wij van Ilpendam houden en dan vooral van Het Wapen van Ilpendam, in het Engels vrij vertaald als “Ilpendam Arms”. 

Het Wapen van Ilpendam is al vele jaren beter bekend als "de huiskamer van Ilpendam". Hans Dekker en zijn vrouw Janny trokken meer dan 35 jaar geleden de stoute schoenen aan en kochten het Wapen van Ilpendam en zijn allang niet meer weg te denken als spil in het sociale leven van Ilpendam. Inmiddels is hun tweeling, Stephanie en Marjolein, ook werkzaam in het bedrijf.  

In de tekst van Ilpendam Arms:
"It's a family affair, starting with daddy
Now it's run by the twins
And don't forget mom
Because her meeting dad
Is where our story begins".

Het album Newborn Come Alive is te beluisteren op Spotify, waar ook het nummer Ilpendam Arms te vinden is.

Deel deze pagina:

Omroep PIM - redactie@omroep-pim.nl - Realisatie website: HPU Internet Services