Het kloppend hart van Waterland
Live

Adverteren

Gepubliceerd: Vrijdag 02 juni 2017 16:25

Omroep PIM is een lokale Publieke Omroep en reclame en sponsoring vormen in deze tijd een belangrijke inkomstenbron voor lokale omroepen. Om te voorkomen dat de onafhankelijkheid van de omroep in gevaar komt, zijn reclame en sponsoring bij Omroep PIM wel gebonden aan een aantal regels, die zijn vastgelegd in de Mediawet en het Mediabesluit. Het leidende principe daarbij is dat programma-inhoud en commercie duidelijk van elkaar zijn gescheiden.

Adverteren bij PIM is effectief en goedkoop. Via Omroep PIM bereikt u alle inwoners van de gemeente Waterland en is uw advertentie ook 24 uur per dag streaming wereldwijd via het internet te volgen. PIM biedt adverteerders diverse mogelijkheden bij het inzetten van hun reclame. Zo kunt u bijvoorbeeld rondom meerdere programma’s tegelijk adverteren, en zijn er combi-pakketten mogelijk voor internet, kabelkrant en televisieprogramma’s.

Voor het vervaardigen van uw reclame-uiting hoeft u zich geen zorgen te maken. Besluit u te gaan adverteren bij PIM, dan zijn de kosten voor opmaak van tekst- en beeldadvertenties of de productiekosten van uw eerste videocommercial inbegrepen in het totaalplaatje. Voor meer informatie over adverteren bij PIM, kunt u vrijblijvend contact met ons opnemen via adverteren@omroep-pim.nl.
 

Deel deze pagina:

Omroep PIM - redactie@omroep-pim.nl - Realisatie website: HPU Internet Services