Het kloppend hart van Waterland
Live

World Servants haalt 1351 euro op met autowasstraat

Gepubliceerd: Woensdag 03 oktober 2018 14:59

World Servants haalt 1351 euro op met autowasstraat

Tijdens de autowasstraat van World Servants van afgelopen weekend zijn maar liefst 101 auto's gewassen en hiermee is een bedrag van 1351 opgehaald.

Nadat de World Servants in 2017 in Malawi hebben gebouwd aan twee klaslokalen en latrines, was een deel van de groep zo enthousiast dat een deel van de groep in 2019 weer wilde gaan. Dit keer zijn dat vier kleine groepjes die naar Ecuador, Ghana, Oeganda en Malawi gaan.

Daar zullen zij een cacaocentrum, woningen voor medisch personeel, een kleuterschool en twee klaslokalen bouwen. Ook voor dit project is weer een sponsorbedrag nodig. Dit jaar moeten zij 30.000 euro ophalen. De komende maanden zult u ons dus weer veelvuldig zien.


Ook in september hebben de mensen van World Servants niet stil gezeten. Zaterdag 22 september werd in het Luthers Clubhuis een driegangendiner georganiseerd. Voor 40 man werd daar een heerlijk diner uitgeserveerd, dat opgeleukt werd door enthousiaste musici die na het Soundbites Festival spontaan voor de gasten kwamen spelen.
 
Afgelopen weekend werd er een autowasstraat georganiseerd. Met sponsen, sproeislangen en droogdoeken ging de groep auto's te lijf om ze weer te laten blinken. Vincent Lageweg van World Servants: "We hebben het mooie aantal van 101 gehaald! Daarmee hebben we 1351 euro opgehaald. Een fantastisch bedrag natuurlijk. We zijn iedereen dankbaar voor de inzet en het verspreiden van het woord!"
 
De komende tijd zullen de mensen van World Servants nog meer acties organiseren. Voor meer informatie kunt u kijken op www.wsmonnickendam.nl of contact opnemen met worldservants_monnickendam@outlook.com.
 

Deel deze pagina:

Omroep PIM - redactie@omroep-pim.nl - Realisatie website: HPU Internet Services