Het kloppend hart van Waterland
Live

Workshop voor ouders en hun kind: 'Kiezen, hoe doe je dat?'

Woensdag 25 oktober 2017 14:10

Workshop voor ouders en hun kind: 'Kiezen, hoe doe je dat?'

Foto: ROC Horizon College

Om ouders te helpen hun kind zo goed mogelijk te begeleiden bij de keuze voor een mbo-opleiding, organiseert het ROC Horizon College dinsdag 7 november de workshop ‘Kiezen, hoe doe je dat?’.

De juiste keuze voor het kind; die gedachte staat centraal in de workshop. Ouders kunnen hun zoon of dochter ondersteunen bij deze keuze. Hoe ze dat doen, leren ze in deze workshop. Ze gaan samen met hun kind praktisch aan de gang met opdrachten en er wordt een stappenplan ontwikkeld. Aan de hand van dit stappenplan ontdekken ze welke opleiding het best bij het kind past. De workshop wordt gegeven door medewerkers van de afdeling Studie Informatie Punt van het Horizon College. Leerlingen begeleiden bij de studiekeuze is hun dagelijks werk.

Waar & wanneer
Ouders kunnen deze workshop uitsluitend samen met hun kind volgen. De workshop wordt georganiseerd op dinsdag 7 november op het Horizon College in Purmerend. De workshop duurt van 19.00 – 21.00 uur.

Aanmelden
Deelname is gratis. Belangstellenden moeten zich vooraf aanmelden via I.A.Bianchi@horizoncollege.nl of (0229) 28 71 71. Omdat er beperkt plaats is tijdens de workshop, adviseren wij ouders die geïnteresseerd zijn om zich snel aan te melden. Meer informatie over het Horizon College is te vinden via www.horizoncollege.nl.

Bron: ROC Horizon College

Deel deze pagina:

Omroep PIM - redactie@omroep-pim.nl - Realisatie website: HPU Internet Services