Het kloppend hart van Waterland
Live

Woensdag 9 juni 2021 - Vaardag Zeilvloot Monnickendam: Hart voor de Vloot

Gepubliceerd: Donderdag 03 juni 2021 12:51

Woensdag 9 juni 2021 - Vaardag Zeilvloot Monnickendam: Hart voor de Vloot

Zeilvloot Monnickendam organiseert op woensdag 9 juni 2021 een vaardag onder de naam ‘Hart voor de Vloot’.

Iedereen die het varend erfgoed van Monnickendam een hart onder de riem wil steken is op woensdag 9 juni van harte welkom om mee te varen op één van de deelnemende schepen. Dat kan van 14.00 – 17.00 uur of van 19.00 – 22.00 uur. 

Hart voor de Vloot en Covid-19
Op 9 juni mag er per schip gevaren worden met een groep van maximaal 30 personen. Aanmelden kan met een gezelschapsgrootte van maximaal 4 personen of personen bestaande uit één huishouden. Op de schepen moet onderling 1,5 meter afstand bewaard worden. Worden de maatregelen door de overheid zodanig aangepast dat er op 9 juni niet gevaren kan worden? Dan past de Zeilvloot ook haar koers aan en verplaatst zij de vaardag Hart voor de Vloot naar een andere datum.

Over Zeilvloot Monnickendam
Zeilvloot Monnickendam is een samenwerkingsverband van veertien historische zeilschepen die de achtertuin van Amsterdam als thuishaven hebben gekozen. De vaarmogelijkheden variëren per schip en samen organiseren zij ook machtige avonturen op het water voor groepen groter dan 60 personen. Dus of het nu gaat om een familiedag, een reünie, een vrijgezellendag, een bruiloft, een meerdaagse tocht naar de Wadden of een ander avontuur, met de Zeilvloot kan je alle kanten op.

Meer informatie: www.zeilvlootmonnickendam.nl, info@zeilvlootmonnickendam.nl of 06 - 51 340 245

Bron: Zeilvloot Monnickendam

Deel deze pagina:

Omroep PIM - redactie@omroep-pim.nl - Realisatie website: HPU Internet Services