Het kloppend hart van Waterland
Live

Winkelcentrum 't Spil twee nieuwe winkels rijker

Gepubliceerd: Zaterdag 28 oktober 2017 18:01

Winkelcentrum 't Spil twee nieuwe winkels rijker

Op winkelcentrum 't Spil in Monnickendam zijn twee nieuwe winkels geopend. De openingshandeling werd verricht door niemand minder dan Frank de Boer.

Een feestelijk versierd winkelcentrum op zaterdagmorgen 20 oktober. Dan moet er wel iets aan de hand zijn. En dat was ook zo, want er werden maar liefst twee nieuwe winkels geopend.

De ballonnen leiden je vanzelf naar de juiste plek. In het pand van de voormalige drogisterij op de hoek van het winkelcentrum zijn twee nieuwe winkels gerealiseerd. Aan de voorzijde lijken het twee gevels, maar aan de achterkant is er een gezamenlijke verblijfsruimte.

De trotse, maar ook een klein beetje nerveuze Myrthe Klein opent haar Primera winkel. Voor haar is het de eerste keer dat ze zelfstandig ondernemer wordt. De Primera wordt gezien als een aanwinst voor het winkelcentrum en voor geheel Monnickendam met in het assortiment wenskaarten, giftcards, kantoorartikelen, rookwaar, en ook tijdschriften. Dat is in grote lijnen het assortiment. Al houdt Myrthe zelf heel erg van de feestartikelen.
Myrthe: "Het is een mooie en overzichtelijke winkel geworden volgens het concept van de Primera keten. Veel licht en een ruime indruk maken de winkel aantrekkelijk om binnen te stappen. De vriendelijke klantbenadering doet de rest."

Naast haar openen haar ouders hun derde winkel, want naast de wijnhandel op de Haringburgwal en een zaak in het centrum van Amsterdam, is er dan nu op winkelcentrum Het Spil hun nieuwste winkel Wine Affairs. En ook Arjan en Ingrid zijn trots en blij. Het is dan ook een hele stap om in deze tijd, waarin veel winkelcentra lijden onder leegstand, nog een zaak te openen.

Bij Arjan en Ingrid vind je een uitgebreid assortiment wijnen en dranken. Een assortiment waar voor elke beurs iets te vinden is. Van simpel tot exclusief. En het deskundige advies is daarbij gratis. Service en kwaliteit schrijven de eigenaars met hoofdletters.

Veel waterlanders kennen de familie Klein al. Zo verzorgen zij bijvoorbeeld al vele jaren de verschillende wijnen voor de ondernemers die meedoen aan de jaarlijkse Wijnroute in de binnenstad van Monnickendam.

Met de opening van de nieuwe winkels wordt niet alleen het winkelend publiek voorzien van iets nieuws, maar ook de andere ondernemers van ’t Spil zijn blij met hun nieuwe collega’s.

Om de feestvreugde tot een hoogtepunt te maken mocht Frank de Boer de beide winkels openen, waarna de gasten werden getrakteerd op een feestelijk glas bubbels. Met een warme croissant van "buurman" bakker Gutter.
Deel deze pagina:

Omroep PIM - redactie@omroep-pim.nl - Realisatie website: HPU Internet Services