Het kloppend hart van Waterland
Live

Willem Slot blikt terug op Ondernemer van het jaar 2017

Gepubliceerd: Donderdag 15 november 2018 19:01

Willem Slot blikt terug op Ondernemer van het jaar 2017

Foto: Omroep PIM

Begin januari waren er 3 ondernemers in de race om de titel "Ondernemer van het jaar 2017" in de wacht te slepen. Wiebe Willig van Henri Willig Kaas, Willem Slot van Van Geemen Grond, Weg & Waterbouw en Gideon en Cor Roos van Leguit & Roos Aannemersbedrijf. Uiteindelijk riep de jury van de Ondernemersprijs 2017 Willem Slot tot winnaar uit.

Een klein jaar later blikken wij met Willem Slot terug. Hij is nog steeds erg trots op het behaalde resultaat maar ook bijzonder trots op "de club" zoals hij zijn werknemers noemt. Hij ziet her ook als een blijk van waardering vanuit de gemeente dat hij met zijn bedrijf Van Geemen zich op een goede manier inzet voor de gemeente Waterland.

 
Bij Willem Slot staan mensen bovenaan zijn prioriteitenlijst. Of dat nu zijn eigen medewerkers zijn of mensen van verenigingen en stichtingen die een beroep op hem doen. En daarop aansluitend was het ook mooi dat de winnaar van de Ondernemersprijs ook nog een cheque overhandigd krijgt. Want onderdeel van het winnen van de prijs "Ondernemer van het jaar 2017" is het schenken van een cheque aan een actieve, maatschappelijk betrokken vereniging, stichting of instelling in de gemeente Waterland. Van Geemen heeft daarbij gekozen voor Stichting Vaarwens omdat zij het bijzondere initiatief van Evert Stel en Inge de Graaf graag steunen. De cheque heeft een waarde van 250,- euro maar Van Geemen koos ervoor om het bedrag te verdubbelen naar 500,-.

Ook dit jaar kunnen inwoners van Waterland ondernemers voordragen. Na de voordracht zal de jury door middel van bedrijfsbezoeken een top 3 kiezen.  Deze 3 ondernemers strijden voor de titel "Ondernemer van het jaar 2018" en ook daarop kunnen de inwoners van Waterland stemmen.

Maar eerst de voordracht: welke ondernemer heeft zich het afgelopen jaar volgens u goed ingezet voor onze gemeenschap? Of welke ondernemer is dit jaar in uw ogen innovatief geweest of heeft zich ingezet voor het lokale onderwijs? Het is aan de inwoners van Waterland om dat te bepalen. Voordragen kan via de website www.ondernemendwaterland.nl/stem De voordracht sluit 28 november.
 

Deel deze pagina:

Omroep PIM - redactie@omroep-pim.nl - Realisatie website: HPU Internet Services