Het kloppend hart van Waterland
Live

Wie volgt zondag Jurian Wiedemeijer op als winnaar van de 11e Blubberrace?

Gepubliceerd: Vrijdag 26 juni 2015 09:56

Wie volgt zondag Jurian Wiedemeijer op als winnaar van de 11e Blubberrace?

Vorig jaar wist Jurian Wiedemeijer als eerste door de 24 moddersloten in de Monnikmeer en Overleek te komen. Prolongeert hij zijn titel of komt er dit jaar een andere winnaar?

Vorig jaar deden er maar liefst 475 mensen mee aan de 10e editie van de Blubberrace. Deze door Atletiekvereniging Monnickendam georganiseerde hardloopwedstrijd door de weilanden van de Monnikmeer en Overleek, die op 24 plekken wordt onderbroken door een moddersloot waar doorheen gewaad moet worden, werd bij de mannen gewonnen door Jurian Wiedemeijer in een tijd van 12 minuten en 59 seconden. Op gepaste afstand volgden Stijn Wiedemeijer en Daan van Haastere.

Bij de dames wist Sophie Koning in een tijd van 17 minuten en 39 seconden als eerste te finishen. Tweede werd Yvonne Verbeek, en Melanie Goezinnen werd derde.

Aanstaande zondag staat de 11e editie van de Blubberrace op het programma. De race start om 14.00 uur, en inschrijven is mogelijk vanaf 12.00 uur. Deelname is mogelijk vanaf 10 jaar. Meer informatie kunt u vinden op de website van Atletiekvereniging Monnickendam: www.avmonnickendam.nl

Deel deze pagina:

Omroep PIM - redactie@omroep-pim.nl - Realisatie website: HPU Internet Services