Het kloppend hart van Waterland
Live

WelzijnWonenPlus zorgt voor lachende gezichten met Gouwepleeborstelshow

Gepubliceerd: Zondag 19 november 2023 12:19

WelzijnWonenPlus zorgt voor lachende gezichten met Gouwepleeborstelshow

Foto: Omroep PIM

De organisatie WelzijnWonenPlus had een subsidie ontvangen en dat werd besteed aan een vrolijke theatershow met de naam “De Gouwepleeborstelshow“. Er werden meerdere voorstellingen op verschilende locaties in Waterland opgevoerd. En PIM was erbij...

Op het kantoor van WelzijnWonenPlus in Monnickendam legde Ingrid Smit, de consulent van deze organisatie, de aanwezigen uit wat ze voor de inwoners van Waterland doen. WelzijnWonenPlus ondersteunt thuiswonende ouderen en mensen met een kwetsbare gezondheid bij praktische of sociale hulpvragen, zodat zij langer zelfstandig kunnen blijven wonen en de eigen regie behouden. Deze ondersteuning komt vanuit vrijwilligers uit de directe woonomgeving. Ook organiseren ze regelmatig activiteiten zoals koffie ochtenden en etentjes.

In Dorpshuis Katwoude werd de voorstelling opgevoerd. Het dorpshuis was goed gevuld met dorpsgenoten. Plotseling verscheen de actrice Nicole Kovacs als een glitterende toiletjuffrouw met een zwaar Amsterdams accent. Het was direct hilarisch, want ze had meteen iemand in de smiezen die door haar heen sprak. Dit werd direct goed aangepakt en de aanwezigen moesten er erg om lachen en haar “harde” aanpak ging de hele voorstelling door.

Het was een zeer geslaagde middag beaamde ook Maria Koot, bewoner van Katwoude en promotor van de voorstelling.

 

Deel deze pagina:

Omroep PIM - redactie@omroep-pim.nl - Realisatie website: HPU Internet Services