Het kloppend hart van Waterland
Live

Wederom zeer geslaagde Verwendag bij Huis aan het Water

Gepubliceerd: Vrijdag 19 oktober 2018 16:05

Wederom zeer geslaagde Verwendag bij Huis aan het Water

Foto: Ria Houweling

Bij Huis aan het Water te Katwoude werd zaterdag 13 oktober een verwendag georganiseerd voor dames die op welke manier dan ook met kanker te maken hebben.

De dames werden door de gastvrouwen verwelkomt met koffie, thee en zelfgemaakte taarten en met heerlijke bonbons. Na de ontvangst konden zij verschillende behandelingen ondergaan zoals: massage, the bars en voetreflexie. Tevens waren er twee schoonheidsspecialistes aanwezig die de dames verzorgden waarna zij mooi opgemaakt werden door een visagiste. Daarnaast was er een nagelstyliste aanwezig om de nagels te lakken. Tussendoor werd de meditatie druk bezocht.

Nadat de dames opgemaakt waren konden zij een mooi portret van zich laten maken door fotograaf Ria Houweling. Halverwege de dag werd er een uitgebreide lunch geserveerd met soep, stokbrood, salades en fruit.
Mede door het prachtige weer, het gezellig samenzijn konden zij even hun zorgen vergeten en genieten van alle behandelingen, die geheel belangeloos uitgevoerd werden door iedereen.
 
Graag willen wij alle behandelaars en vrijwilligers bedanken die aan deze mooie dag meegewerkt hebben. Onze dank gaat mede uit naar een aantal winkeliers in Volendam en Monnickendam die een bijdrage hebben geleverd aan allerlei heerlijkheden voor de lunch en de heerlijke bonbons voor bij de thee.
 
Zie www.stichtinghuisaanhetwater.nl voor meer informatie over de activiteiten in oktober en november

Tekst: Marianne Harmsen / Foto's: Ria Houweling (Waterland in Beeld)

Deel deze pagina:

Omroep PIM - redactie@omroep-pim.nl - Realisatie website: HPU Internet Services