Het kloppend hart van Waterland
Live

Wederom jaarlijkse verkoop van pareltjes voor de feestdagen in de Broeker Kerk

Gepubliceerd: Woensdag 15 november 2023 13:13

Wederom jaarlijkse verkoop van pareltjes voor de feestdagen in de Broeker Kerk

Foto: Marja de Bie 1

Op 9 en 10 december a.s. zal er in de Broeker Kerk weer het KUNST MET EEN KUS evenement georganiseerd worden waarbij de mooiste cadeautjes direct bij kunstenaars en ambachtslieden aangeschaft kunnen worden.

Zo rond het eind van de maand november begint voor velen een stressvolle periode: de feestdagen komen eraan en er moeten nog presentjes gekocht worden voor diegenen die men liefheeft. En dan natuurlijk bij voorkeur bijzondere presentjes, cadeautjes met een persoonlijk tintje. Vaak ontbreekt echter de tijd om hier de nodige aandacht aan te besteden.

Speciaal voor hen, en natuurlijk voor iedere andere geïnteresseerde, wordt er in de sfeervolle kerk van Broek in Waterland weer het Kunst met een kus evenement georganiseerd. Na het grote succes van vorig jaar is besloten om het evenement nu van één naar twee dagen uit te breiden. Kunst met een kus zal nu plaatsvinden op zaterdag 9 en zondag 10 december 2023.

Tijdens dit weekend zullen er, door de makers zelf, kunstwerken en ambachtelijk gemaakte luxe voorwerpen en lekkernijen in allerlei prijsklassen verkocht worden. Zo wordt het iedereen gemakkelijk gemaakt om een pareltje aan te schaffen. Een pareltje voor de feestdagen, maar natuurlijk ook voor erna.

Locatie: De Broeker kerk, Kerkplein 13 in Broek in Waterland
Datum: zaterdag 9 en zondag 10 december 2023
Tijden: van 11.00-16.00 uur
De toegang is gratis.


Bron: Broeker Kerk

Deel deze pagina:

Omroep PIM - redactie@omroep-pim.nl - Realisatie website: HPU Internet Services