Het kloppend hart van Waterland
Live

Wederom drukbezochte Zomerborrel Ondernemersvereniging

Gepubliceerd: Woensdag 12 juli 2017 13:06

Wederom drukbezochte Zomerborrel Ondernemersvereniging

De zomerborrel van de Ondernemersvereniging Waterland wordt zo langzamerhand de traditionele opmaat naar het Jan Haring Weekend in Monnickendam. Ruim tachtig leden en introducees verzamelden zich afgelopen donderdag 6 juli op het terras van de Koperen Vis aan de gehavende haven.

Ook de gemeente liet zich niet onbetuigd met de deelname van o.a. de loco burgemeester, wethouder economische zaken, wethouder financiën, gemeente secretaris en enkele beleidsmedewerkers. Er was dan ook wat na te praten over de gebeurtenissen van de afgelopen weken, waarin de gemoederen over het Galgeriet toch weer duidelijk opliepen.

Onder het genot van een drankje werden nog wat laatste standpunten uitgewisseld voordat in de gemeenteraad werd gesproken over het beladen onderwerp. Daarom was het waarschijnlijk ook dat de politici al vroeg de bijeenkomst verlieten en koers zetten naar het gemeentehuis.

Zoals bekend mag worden verondersteld neemt de ondernemersvereniging geen standpunt in over deze kwestie, omdat onder haar leden zowel voor als tegenstanders van de in gang gezette procedure zijn. Waar ze wel uitdrukkelijk voor pleit in de woorden van de penningmeester André Schomakers is “Hetzelfde doel, een andere route”. Met andere woorden geen overhaaste beslissing, maar een duidelijker en evenwichtiger plan voor de lange termijn.

Het bleef nog lang gezellig aan de haven, mede door de uitstekende verzorging van de hapjes en drankjes door de dames van de uitspanning.

Bron: Ondernemersvereniging Waterland

Deel deze pagina:

Omroep PIM - redactie@omroep-pim.nl - Realisatie website: HPU Internet Services