Het kloppend hart van Waterland
Live

Webinar voor gedupeerde ouders Kinderopvangtoeslag verplaatst

Maandag 18 januari 2021 09:01

Webinar voor gedupeerde ouders Kinderopvangtoeslag verplaatst

Foto: ZonMw

Het webinar voor gedupeerde ouders in de toeslagenaffaire wordt verplaatst. De digitale bijeenkomst stond gepland voor dinsdag 19 januari, maar is verplaatst naar woensdagmiddag 20 januari van 16.00 tot 17.30 uur.

Staatssecretaris Van Huffelen moet op 19 januari bij een debat in de Tweede Kamer zijn, waardoor het webinar verplaatst wordt naar 20 januari.

Ongeveer 26 duizend ouders werden de afgelopen jaren onterecht slachtoffer van fraudeverdenkingen van de Belastingdienst. Afgelopen vrijdag 15 januari viel het kabinet na het rapport van de parlementaire ondervragingscommissie kinderopvangtoeslag over de fraudeverdenkingen.

Tijdens dit webinar, dat wordt georganiseerd door Uitvoeringsorganisatie Herstel Toeslagen (UHT), wordt gekeken naar wat er de afgelopen maanden is gebeurd. Ook wordt vooruit gekeken naar wat er nog gaat komen. Ouders kunnen vragen stellen die in de studio worden behandeld. Het webinar is vooral bedoeld voor betrokken ouders. Maar iedereen kan zich aanmelden.

Tijdens het webinar is er een uitgebreide mogelijkheid om vragen te stellen. Voor meer informatie, zie de website services.belastingdienst.nl/toeslagen-herstel/

Bron: Belastingdienst

Deel deze pagina:

Omroep PIM - redactie@omroep-pim.nl - Realisatie website: HPU Internet Services