Het kloppend hart van Waterland
Live

Watersport Spektakel Waterland 2021

Gepubliceerd: Dinsdag 22 juni 2021 11:41

Watersport Spektakel Waterland 2021

Foto: Team Sportservice

Jonge Waterlanders opgelet: er zijn 4 passende locaties gevonden waar jullie, na uitleg van ervaren watersportinstructeurs zelf het water op kunnen om gratis te genieten van suppen, raften of kanoën. Deze keer zónder buitenboordmotoren het water maar lekker op eigen kracht en techniek, samenwerkend in een groepje of juist alleen, uitgedaagd worden door een aantrekkelijk programma waarbij je rekening moet houden met de onvoorspelbaarheid van de wind en de stroming. Laat je verrassen. Als je het wilt en toestemming geeft kunnen we foto’s en filmpjes maken van je water-skills. Check je vriend(inn)en, meld je aan en doe gezellig mee aan het WATERSPORT SPEKTAKEL WATERLAND op één van de locaties !!! Ooohjaa, zwemdiplomaatje verplicht 😊

De Summer Games is een initiatief van Sociaal Werk Nederland, de Johan Cruyff Foundation en de Krajicek Foundation. Het doel is om jongeren in beweging te brengen met extra sport- en spelactiviteiten. Uit onderzoek is gebleken dat door de coronapandemie 80% van de jongeren minder is gaan bewegen, terwijl 4 op de 5 jongeren structureel al te weinig beweegt. Daarnaast geeft de helft van de jongeren aan zich gespannen of zelfs gestrest te voelen. Daarom is het belangrijk om hen, juist nu, een positieve impuls te geven.

Door een financiële bijdrage van Summergames kunnen De Bolder en Sportservice Noord Holland dit aantrekkelijke watersportprogramma organiseren én gratis aanbieden. Zo brengen we samen op een uitdagende en verantwoorde manier moderne watersporten naar de vier grootste kernen van de gemeente Waterland en creëren we ruimte voor beweging en ontmoeting in de laatste week voor de start van de zomervakantie.

Aanmelden kan op: www.noordhollandactief.nl

Bron: Team Sportservice

Deel deze pagina:

Omroep PIM - redactie@omroep-pim.nl - Realisatie website: HPU Internet Services