Het kloppend hart van Waterland
Live

Voordrachtronde Waterlandse Ondernemer van het Jaar 2018 gestart

Gepubliceerd: Vrijdag 16 november 2018 17:22

Voordrachtronde Waterlandse Ondernemer van het Jaar 2018 gestart

Foto: Omroep PIM

Ook dit jaar zal de Waterlandse Ondernemer van het Jaar worden verkozen. De prijs wordt uitgereikt aan een ondernemer of onderneming die is gevestigd in Gemeente Waterland en die in het jaar 2018 een belangrijke bijdrage heeft geleverd aan Waterland in zijn algemeenheid. De verkiezing bestaat uit een voordrachtronde en een nominatieronde. De voordrachtronde is vanaf heden t/m 27 november officieel geopend.

Voordrachtronde t/m 27 november
Tijdens de voordrachtronde kan iedere inwoner van Waterland een ondernemer in Gemeente Waterland voordragen die een belangrijke bijdrage heeft geleverd aan Waterland in de breedste zin van het woord. Zaken als promotie, opleiding, werkgelegenheid, (maatschappelijke) betrokkenheid, innovatie of andere bijzondere bijdragen kunnen hierbij een rol spelen. Er kan t/m 27 november worden voorgedragen voor deze prestigieuze Waterlandse Ondernemersprijs van het jaar 2018.

Nominatieronde t/m 16 december
Kort na de sluiting van de voordrachtronde worden – aan de hand van alle voordrachten – de daadwerkelijke genomineerden kenbaar gemaakt door de jury. Op deze genomineerden kan vervolgens van 29 november t/m 16 december gestemd worden. De jury zal in deze periode ook een bezoek brengen aan de genomineerden om nader kennis te maken en een juist oordeel te kunnen vormen. Zowel voor de voordrachtronde als de nominatieronde kan gestemd worden op www.ondernemendwaterland.nl/stem.

Voordragen en stemmen
De organisatie van de Waterlandse Ondernemersprijs is een samenwerking tussen Ondernemend Waterland (voorheen: Ondernemersvereniging Waterland) en Gemeente Waterland. Voor meer informatie, de jurysamenstelling, het wedstrijdreglement en het inschrijfformulier wordt verwezen www.ondernemendwaterland.nl/stem.

Bekendmaking winnaar
Op basis van de stemmen op de genomineerden én de beoordeling van de jury - naar aanleiding van de jurybezoeken aan de genomineerden - wordt tijdens de nieuwjaarsreceptie van Ondernemend Waterland, op vrijdag 4 januari 2018, de winnaar bekend gemaakt. Over deze uitslag kan niet worden gecorrespondeerd.
 
Bron: Ondernemend Waterland
 

Deel deze pagina:

Omroep PIM - redactie@omroep-pim.nl - Realisatie website: HPU Internet Services