Het kloppend hart van Waterland
Live

Vier de 11e verjaardag van PIM met ons mee!

Gepubliceerd: Zondag 31 maart 2024 15:47

Vier de 11e verjaardag van PIM met ons mee!

Foto: Omroep PIM

Zondag 7 april a.s. van 13.00 - 17.00 uur viert Omroep PIM haar 11e verjaardag en nodigt de Waterlanders hierbij van harte uit.

7 april is het al weer 11 jaar geleden dat Omroep PIM van start ging. Omroep PIM viert deze verjaardag op zondag 7 april a.s. van 13.00 - 17.00 uur in Sociaal Cultureel Centrum De Bolder in Monnickendam en nodigt de inwoners van Waterland graag uit om langs te komen en kennis te maken met PIM en haar vrijwilligers.

PIM viert haar verjaardag graag met de inwoners van Waterland, want zij willen geïnteresseerden graag laten zien wat er bij PIM allemaal achter de schermen gebeurt bij het maken van een tv-uitzending. Dus in De Bolder kunt u een kijkje komen nemen in de regieruimte, plaatsnemen aan de interviewtafel, of achter de camera of voor onze “green screen” staan, waarmee we elke achtergrond kunnen laten zien die u maar kunt bedenken.

En natuurlijk zijn ook PIM’s vrijwilligers aanwezig om u meer te vertellen over hun rol binnen Omroep PIM, of om met u leuke en bijzondere anekdotes te delen uit het 11-jarig bestaan van Omroep PIM. En natuurlijk mag een taartje niet ontbreken!

U bent allen van harte welkom om langs te komen. U kunt natuurlijk gewoon binnenlopen, maar we vragen geïnteresseerden een mail te sturen naar info@omroep-pim.nl als u van plan bent om langs te komen en van een stukje taart te genieten.

Patty de Jong, voorzitter Omroep PIM: "We zijn blij dat Sociaal Cultureel Centrum De Bolder haar deuren wil openzetten voor onze 11e verjaardag! En natuurlijk hopen we dat veel inwoners langs zullen komen om onze verjaardag samen met ons te vieren, en tegelijkertijd een kijkje komen nemen achter de schermen bij Omroep PIM."

Deel deze pagina:

Omroep PIM - redactie@omroep-pim.nl - Realisatie website: HPU Internet Services