Het kloppend hart van Waterland
Live

Verslag van dag 4 van Jesse's 15-daagse tocht langs het Pieterpad

Gepubliceerd: Woensdag 25 augustus 2021 20:39

Verslag van dag 4 van Jesse's 15-daagse tocht langs het Pieterpad

Foto: Jesse Tiersma

Monnickendammer Jesse Tiersma, beter bekend als The Walking Man, loopt van 21 augustus tot en met 4 september het 500 kilometer lange Pieterpad lopen om geld op te halen voor Stichting SINA (Samen is niet Alleen). Dagelijks stuurt Jesse foto's en een videoverslag naar Omroep PIM. Dit is het verslag van dag 4.

Het heeft even geduurd voor het verslag van de vierde etappe in handen was van PIM. De afgelopen dagen heeft Jesse op een aantal campings gezeten met een bijzonder trage internetverbinding, waardoor het niet lukte om alle bestanden naar PIM te sturen. Maar nu dus gelukkig het verslag van dag 4. De vierde etappe ging van Schoonoord naar Coevoorden. Een tocht van 33 kilometer. Rond 6.30 uur in de ochtend vertrok Jesse, en uiteindelijk arriveerde hij om 16.30 uur in Coevoorden.

Op de website van Jesse (www.jessethewalkingman.nl) is niet alleen te volgen waar Jesse nu precies wandelt, maar het is daar ook mogelijk om hem te sponsoren. Daarnaast zal Jesse dagelijks een verslag van zijn wandeldag naar PIM sturen en wij zullen dat delen via onze mediakanalen.

Meer informatie: www.jessethewalkingman.nl.

Deel deze pagina:

Omroep PIM - redactie@omroep-pim.nl - Realisatie website: HPU Internet Services