Het kloppend hart van Waterland
Live

Verenigingen spekken clubkas met Rabobank Fietssponsortocht

Gepubliceerd: Zaterdag 16 juli 2016 08:34

De Rabobank Fietssponsortocht is sinds een aantal jaren een begrip in de omgeving geworden. Een gezellige fietstocht waaraan honderden sportieve stichtingen en verenigingen meedoen. Door deelname aan de Rabobank Fietssponsortocht kan een bijdrage voor de clubkas worden verdiend.

Clubkas spekken
In het gebied van de Rabobank Waterland en omstreken zijn honderden verschillende verenigingen en stichtingen actief. Het is uiteraard niet mogelijk alle partijen individueel te ondersteunen. Daarom organiseren zij de Rabobank Fietssponsortocht: een sportief evenement waarmee de bank wil laten zien dat zij het verenigingsleven in de breedte een warm hart toedragen.

Met de hele groep
Elke vereniging of stichting kan zich met één groep van minimaal 2 en maximaal 10 personen inschrijven. Alle deelnemers krijgen bij de start een tasje met wat drinken en de route. Voor elke persoon die de tocht voltooit, maken de Rabobank € 25,- naar de clubkas over. De maximum bijdrage voor de clubkas kan dus oplopen tot € 250,- per vereniging/stichting.

Fietstocht
Er konden drie routes gereden worden, te weten de Purmer Route, de Beemster Route, en de Zeevang route. Daar schreven zo'n 1500 fietsers zich voor in. Met de routekaart en een stempelkaart op zak gingen zij op weg voor een sportieve, maar ook vooral leuke en mooie route door onze prachtige omgeving.

Deel deze pagina:

Omroep PIM - redactie@omroep-pim.nl - Realisatie website: HPU Internet Services