Het kloppend hart van Waterland
Live

Verbouwde fysiotherapiepraktijk Ooster Ee feestelijk geopend

Gepubliceerd: Zaterdag 12 november 2022 21:32

Verbouwde fysiotherapiepraktijk Ooster Ee feestelijk geopend

Foto: Ria Houweling

Op het vertrouwde adres van fysiotherapiepraktijk Ooster Ee zie je bij binnenkomst meteen dat er hard gewerkt is aan een uitbreiding van de praktijk. Naast de praktijk stond een ruimte al een geruime tijd leeg. De praktijk groeide uit zijn jasje en de behoefte aan meer oefenruimte was groot.

De drie eigenaren van de praktijk hebben overleg gevoerd met de gemeente en dit leverde een positief resultaat op. Zij konden de ruimte erbij huren. In februari van dit jaar werd de ruimte grondig verbouwd en daarbij werd ook de oorspronkelijke praktijk opgeknapt. Het resultaat is indrukwekkend. Bij binnenkomst tref je meteen de kleurrijke wachtkamer aan. Deze ruimte heeft een nieuwe functie erbij gekregen want er worden door Jan Peter Valk leefstijl sessies gehouden. De net opgeleverde zaal is ingericht met verschillende bewegingsapparaten. Het motto van de praktijk luidt `Bewegen als medicijn`. Gelegenheid tot bewegen biedt deze ruimte volop.

Onlangs werd de praktijk feestelijk geopende voor genodigden. Zaterdag 26 november wordt er een open dag georganiseerd en geïnteresseerde bewoners van Waterland worden uitgenodigd van 10:00 uur tot 14:00 om de praktijk te komen bekijken.

 

Deel deze pagina:

Omroep PIM - redactie@omroep-pim.nl - Realisatie website: HPU Internet Services