Het kloppend hart van Waterland
Live

Veel jubilarissen bij donateursconcert 'Juliana'

Gepubliceerd: Maandag 27 maart 2023 16:30

Veel jubilarissen bij donateursconcert 'Juliana'

Foto: Pieter Pereboom

Dorpshuis ‘Het Trefpunt’ op Marken was afgelopen zaterdag zeer goed gevuld met publiek en muzikanten, want het jaarlijkse donateursconcert van de Christelijke Muziekvereniging ‘Juliana’ stond op het programma. Eindelijk weer eens een 'echt' donateursconcert sedert eind maart 2019 en ook het eerste van dirigent Alexis Artavanis. De avond werd gepresenteerd door Luutje Geertje de Waart en Gerdien Teerhuis-Kaars.

Alle onderdelen van Juliana gaven acte de presence: het Groot Orkest onder leiding van Alexis Artavanis, de Malletband onder leiding van Louis De Blieck, het Leerlingenorkest onder leiding van Sascha Ewouds en het Opstaporkest onder leiding van Rianne Schoemaker.


Jubilarissen
Het laatste donateursconcert vond 'online' plaats in november 2021. In de periode november 2021 tot maart 2023 waren er ook (weer) vele jubilarissen te melden bij de 113-jarige vereniging. Jubilarissen worden traditie getrouw in het zonnetje gezet tijdens het donateursconcert.

Een overzicht:
70 jaar: Aris Zondervan.
65 jaar: Sijmen Zondervan.
50 jaar: Carla Schipper, Eeftje Zondervan-Taanman en Piet Kes.
40 jaar: Neeltje Kes-de Waart, Lisenka Zeeman-Kes, Aaltje Moenis-Springer, Pieter de Groot, Cynthia de Wit-Stooker en Jaap Schipper.
25 jaar: Esther Schouten-Peereboom en Henk Zeeman.
12,5 jaar: Wendy de Waart en Ruben Uidam.
Totaal 600 jaar lidmaatschap!

Donateur van het Jaar
Jaarlijks wordt er ook een ‘donateur van het jaar’ (2022) gekozen. Dit jaar was de familie Schipper-Bootsman, wonende in de Noorderwerfstraat, de gelukkige. De familie was niet aanwezig en krijgt een mooie bos bloemen thuisbezorgd.

Tekst en foto: Pieter Pereboom / www.MarkerNieuws.com

Deel deze pagina:

Omroep PIM - redactie@omroep-pim.nl - Realisatie website: HPU Internet Services