Het kloppend hart van Waterland
Live

VakantieBijbelWeek in Ilpendam en Watergang

Gepubliceerd: Woensdag 19 juli 2017 09:20

VakantieBijbelWeek in Ilpendam en Watergang

Foto: Kerk in Waterland

Van maandag 24 tot en met vrijdag 28 juli wordt in Ilpendam en Watergang weer een VakantieBijbelWeek georganiseerd. Elke dag van 9.30 - 11.30 uur zijn alle kinderen van groep 1 t/m 8 van harte welkom in de Hervormde Kerk van Ilpendam en in dorpshuis De Nieuwe Boet in Watergang. Het thema van dit jaar luidt: (T)op Survival.

Tijdens deze gezellige ochtenden kunnen de kinderen genieten van samen spelen, zingen, een eenvoudige bijbeltekst aanleren, bijbelverhalen luisteren en knutselen. Tussendoor is er ook nog tijd voor limonade met een koekje. Op vrijdagavond wordt de week afgesloten met het befaamde pannenkoeken eten en als het weer het toelaat een buitenspel in het dorp. Als klap op de vuurpijl zijn hierna alle ouders en belangstellenden uitgenodigd om te komen kijken wat we allemaal gedaan en geleerd hebben en natuurlijk om lekker mee te doen!

Voor informatie kunt u kijken op de website www.kerkiw.nl of contact opnemen met Mirjam van Vuure in Watergang (020-436 0134) of Anja Walter in Ilpendam (020-436 0883).

Speciaal voor tieners ( 11-16 jaar) is er donderdag van 9.30 - 11.30 uur een gezellige ochtend en van vrijdagavond tot zaterdagochtend de actie: “Nacht Zonder Dak”. U bent van harte welkom in het Jeugdhonk te Watergang. Meer info eveneens op www.kerkiw.nl of Hulda Hoogendoorn (020-4360494)

Bron: www.kerkiw.nl

Deel deze pagina:

Omroep PIM - redactie@omroep-pim.nl - Realisatie website: HPU Internet Services