Het kloppend hart van Waterland
Live

Vaartocht door ontluikende natuur in het Ilperveld bij Amsterdam

Gepubliceerd: Vrijdag 01 april 2016 08:08

Vaartocht door ontluikende natuur in het Ilperveld bij Amsterdam

Op zondag 17 april van 13.30-15.30 uur is er een vaartocht met het thema ‘de ontluikende natuur’ in natuurgebied Ilperveld.

Kom en laat u verrassen in het verdronken hoogveengebied dat hemelsbreed 7 kilometer boven Amsterdam ligt. U kunt met eigen ogen zien dat het volop lente is geworden. Weidevogels zijn terug en bijzondere plantensoorten komen tevoorschijn. Vaar mee met onze gids en schipper, zij laten u de mooiste plekjes zien en kunnen u er alles over vertellen. Onderweg gaan wij op bijzondere plekken aan land om de flora van heel dichtbij te bekijken. Bovendien kunt u dan de weidevogels rustig spotten in het veld en in de lucht. Alles een lust voor oog en oor! Ga mee met onze vaartocht door het mooie Ilperveld. En heeft u een verrekijker, neem deze dan mee.

Zin om mee te gaan? Aanmelden is noodzakelijk en kan via www.gaatumee.nl. Trek waterdichte schoenen of laarzen aan en warme (regen)kleding. Op het water is het vaak fris.  

Verzamelen: Kanaaldijk 32A, 1121NX Landsmeer vlakbij het (voormalige) bezoekerscentrum, dat u vanaf de parkeerplaats meteen ziet. Kijk voor meer informatie en de routebeschrijving op www.ilperveld.nl

Bron: Landschap Noord-Holland

Deel deze pagina:

Omroep PIM - redactie@omroep-pim.nl - Realisatie website: HPU Internet Services