Het kloppend hart van Waterland
Live

Uitwisselingsstudent Bernard Nieuwentijt College zoekt nieuw gastgezin

Gepubliceerd: Zondag 13 oktober 2019 14:30

Uitwisselingsstudent Bernard Nieuwentijt College zoekt nieuw gastgezin

Foto: Lokale Omroep Landsmeer

De 15-jarige Sen uit Hong Kong studeert in Nederland via het high school programma van AFS en zit in 3 Havo van het Bernard Nieuwentijt College in Monnickendam. In het gezin waar hij nu verblijft zijn gezondheidsproblemen en dus is AFS op zoek naar een nieuw gastgezin voor Sen.

In het high school programma van AFS gaan scholieren een jaar lang naar een middelbare school in het buitenland en wonen dat jaar bij een gastgezin. Zo ook Sen. Sen is een vriendelijke, sportieve jongen. Hij houdt onder meer van koken, gamen, vissen en films kijken en is al bezig met het leren van onze taal. En AFS is nu op zoek naar een nieuw, warm thuis voor hem.

Wie gastgezin wil zijn, krijgt de kans andere culturen te leren kennen, waardoor je wellicht ook anders tegen bepaalde aspecten van de Nederlandse cultuur aan gaat kijken. Een gastgezin staat er niet alleen voor. Leerling en gastgezin worden begeleid door een contactpersoon van AFS die gedurende het hele jaar voor hen klaarstaat. Geïnteresseerden kunnen contact opnemen met AFS via e-mail: info@afs.org of via 085-0471525.

Onze collega's van Lokale Omroep Landsmeer maakten het bijgesloten item over Sen en zijn zoektocht naar een nieuw gastgezin.

Deel deze pagina:

Omroep PIM - redactie@omroep-pim.nl - Realisatie website: HPU Internet Services