Het kloppend hart van Waterland
Live

Uitverkocht en zeer geslaagd Neeltje Pater Theaterweekend

Gepubliceerd: Vrijdag 17 juni 2022 12:25

Uitverkocht en zeer geslaagd Neeltje Pater Theaterweekend

Foto: Omroep PIM

In mei 2019 werd het laatste huiskamerfestival georganiseerd in Broek in Waterland en de jaren erna mocht er niets. Tot nu! Het theaterweekend op 10 en 11 juni 2022 was dan ook tot de laatste plek uitverkocht. Omroep PIM sprak met twee bestuursleden Sander van Leeuwen en Coen Boevé en was aanwezig bij een acrobatiekvoorstelling van Trio Tête-Bêche.

Er stond een prachtige tent op Het Kerkplein. Een tent met een “glazen dak”. De programmering was beide avonden tot in de puntjes verzorgd. Eerst een show buiten waarbij iedereen welkom was, gevolgd door een zeer swingend optreden voor al het publiek dat kaartjes had weten te bemachtigen. Vervolgens werd de groep in tweëen gesplitst waarna er zowel een voorstelling in de kerk als in de tent vertoond werd. De avond werd afgesloten met live-muziek waar ook weer iedereen zeer welkom was.

Juist de speciale aandacht voor details zoals de uitgebalanceerde lijst met artiesten, de speciale strandstoelen, de fijne kraam voor friet en ballen, het verzorgde programmaboekje, de draaiende bar en niet te vergeten de enorme groep vrijwilligers die aan dit festival meewerkt, maakte het theaterfestival tot een event om niet snel te vergeten (zie ook www.neeltjepater.nl). 

Deel deze pagina:

Omroep PIM - redactie@omroep-pim.nl - Realisatie website: HPU Internet Services