Het kloppend hart van Waterland
Live

Uitslagenavond gemeenteraadsverkiezingen 2022 LIVE bij PIM

Gepubliceerd: Woensdag 16 maart 2022 12:07

Uitslagenavond gemeenteraadsverkiezingen 2022 LIVE bij PIM

Woensdag 16 maart sluiten om 21.00 uur de stembussen voor de gemeenteraadsverkiezingen 2022. Vanaf 20.15 uur kunt u LIVE bij Omroep PIM kijken naar de uitslagenavond.

In de aanloop naar de gemeenteraadsverkiezingen 2022 heeft Omroep PIM een drietal debatavonden georganiseerd. Daarin werden de voor Waterland belangrijke thema's besproken. Om de inwoners van Waterland te helpen bij hun keuze heeft Omroep PIM , in samenwerking met de zes Waterlandse politieke partijen, ook een kieswijzer ontwikkeld (https://kieswijzer.omroep-pim.nl).

 

Op woensdag 16 maart kunt u vanaf 20.15 uur rechtstreeks vanuit het gemeentehuis van Waterland kijken naar de live-uitzending van de uitslagenavond. Patty de Jong en Wouter Terpstra zullen deze avond in gesprek gaan met vertegenwoordigers van de politieke partijen, met de aanwezigen in het gemeentehuis, en zij zullen terugblikken op de debatten. Daarnaast kunt u tijdens de uitzending de uitslagen per stembureau zien binnenkomen. Kortom, alle reden om te kijken!

Deel deze pagina:

Omroep PIM - redactie@omroep-pim.nl - Realisatie website: HPU Internet Services