Het kloppend hart van Waterland
Live

Tweedehands Baby- en Kindermarkt in Sociaal Cultureel Centrum De Bolder

Gepubliceerd: Dinsdag 14 mei 2024 08:05

Tweedehands Baby- en Kindermarkt in Sociaal Cultureel Centrum De Bolder

Foto: Ria Houweling-Bouwman

Op zondag 2 juni vindt er een speciale markt plaats in Sociaal Cultureel Centrum De Bolder, gewijd aan baby- en kinderartikelen voor de kleintjes van 0 tot 6 jaar. Van 10:00 tot 14:00 uur kunnen bezoekers genieten van een schat aan tweedehands baby- en kinderkleding, speelgoed, fietsstoeltjes en nog veel meer.

Deze markt biedt een unieke gelegenheid om de artikelen te bekijken, te voelen en zelfs te testen voordat je tot aankoop overgaat, iets wat via internet niet mogelijk is. Het is de perfecte kans om die zolder op te ruimen en ongebruikte baby- en kinderartikelen een tweede leven te geven.

Voor degenen die zelf tweedehands spullen willen verkopen, is er de mogelijkheid om een tafel te reserveren. Elke tafel heeft een afmeting van 120x60cm en het is toegestaan om spullen onder de tafel te stallen, bijvoorbeeld in bakken. Let op: er is geen mogelijkheid om spullen op te hangen. De aangeboden artikelen dienen schoon en onbeschadigd te zijn.

Belangstellenden kunnen een tafel reserveren door zich aan te melden via www.debolder.com, telefonisch contact op te nemen via 0299-650560 of een e-mail te sturen naar info@debolder.com.

Markeer 2 juni in je agenda en kom gezellig langs bij De Bolder! De entree is gratis en de bar is open voor een lekker kopje koffie of thee met wat lekkers. Let op: kinderwagens/buggy’s zijn niet toegestaan op de markt, maar kunnen worden geparkeerd in de achterste hal, voorbij de wc’s.

Meer informatie: www.debolder.com

Bron: Sociaal Cultureel Centrum De Bolder

Deel deze pagina:

Omroep PIM - redactie@omroep-pim.nl - Realisatie website: HPU Internet Services