Het kloppend hart van Waterland
Live

Tweede verkiezingsdebat vanuit goedgevuld Dorpshuis De Nieuwe Boet in Watergang

Gepubliceerd: Dinsdag 08 maart 2022 15:50

Tweede verkiezingsdebat vanuit goedgevuld Dorpshuis De Nieuwe Boet in Watergang

Foto: Omroep PIM

Op maandag 7 maart 2022 vond in een goedgevuld Dorpshuis De Nieuwe Boet in Watergang de tweede debatavond plaats in het kader van de gemeenteraadsverkiezingen 2022.

Omroep PIM heeft met de zes politieke partijen die meedoen aan de gemeenteraadsverkiezingen drie debatavonden georganiseerd. Tijdens de drie debatavonden komen telkens een aantal verschillende kernen uit de gemeente Waterland aan bod. Tijdens de debatavond in De Nieuwe Boet ging het over de kernen Ilpendam, Watergang en Broek in Waterland.

De politici kregen in De Nieuwe Boet vragen over de verkeersproblematiek in de kernen, over de leefbaarheid aldaar, en het ging over de kwaliteit van bestuur en burgerparticipatie. Goof Buijs van de Dorpsraad Broek in Waterland, Loes Meijer van de Vereniging Dorpsgemeenschap Watergang en Jan Meijer van de Dorpsraad Ilpendam waren een aantal van de vragenstellers. Daarnaast kregen de politici ook vragen vanuit het publiek.

Tijdens het lijsttrekkersdebat dat donderdag 10 maart plaatsvindt in het gemeentehuis in Monnickendam komen de politieke zaken van Monnickendam, Overleek, Katwoude en De Purmer aan bod. 

U kunt de herhaling van het verkiezingsdebat vanuit De Nieuwe Boet bekijken op dinsdag 8 maart en woensdag 9 maart vanaf 20.00 uur.

Oproep:
Inwoners kunnen vragen aan de politiek insturen aan redactie@omroep-pim.nl. De vraag kan dan live in de uitzending gesteld worden of meegenomen worden in het debat. De zalen gaan om 20.00 uur open voor publiek. 

Deel deze pagina:

Omroep PIM - redactie@omroep-pim.nl - Realisatie website: HPU Internet Services