Het kloppend hart van Waterland
Live

Tweede aflevering van W.I.E.G. deze maand bij PIM

Gepubliceerd: Maandag 03 juni 2019 17:33

Tweede aflevering van W.I.E.G. deze maand bij PIM

Foto: Omroep PIM

In mei startte Omroep PIM met een nieuw programma onder de naam “Wat Is Er Gaande?”, kort gezegd “WIEG”, een praatprogramma, waarin met twee opeenvolgende gasten een gesprek wordt gevoerd over zaken die in de gemeente of in de regio Waterland gebeuren, zijn gebeurd of staan te gebeuren. Deze maand kunt u kijken naar aflevering 2.

Interessante actualiteiten, bijzondere gebeurtenissen of ontwikkelingen vormen daarbij de aangrijpingspunten, maar het gaat niet om het “nieuws van de dag”. Het programma richt zich op items die de aandacht waard zijn, die nieuwsgierig maken en aanleiding geven voor een goed gesprek, voor een interessante uitwisseling, voor commentaar of discussie.

Wat Is Er Gaande is een laagdrempelig, maar niet oppervlakkig programma, dat bestemd is voor een breed kijkerspubliek en dat per uitzending gericht is op een of twee onderwerpen; partijpolitieke kwesties en ondernemerszaken blijven daarbij buiten beschouwing. Afhankelijk van de vooraf geselecteerde onderwerpen kan iedere persoon of organisatie in de gemeente Waterland er te gast zijn. Suggesties van kijkers voor de inhoud van nieuwe edities van het programma zijn welkom.

Wat Is Er Gaande (“WIEG”) wordt maandelijks op een vaste locatie opgenomen en elke eerste maandag van de maand komt er een nieuwe aflevering. Deze zal de gehele maand worden herhaald om 14.00 en 20.30 uur. U kunt naar de tweede aflevering kijken vanaf maandag 3 juni om 20.30 uur.

Deel deze pagina:

Omroep PIM - redactie@omroep-pim.nl - Realisatie website: HPU Internet Services