Het kloppend hart van Waterland
Live

Twee primeurs bij Avond4daagse Monnickendam

Woensdag 09 mei 2018 15:05

Twee primeurs bij Avond4daagse Monnickendam

Foto: Avond4daagse Monnickendam

Van 28 mei tot 31 mei wordt al weer 39e Avond4daagse van Monnickendam gelopen. De organisatie hoopt ook dit jaar met 400 deelnemers te starten vanuit het Bernard Nieuwentijt College, die de organisatie inmiddels al weer enkele jaren steunt.

De 10 km gaat op dinsdag met 3 historische bussen van Vervoer Ons naar Ilpendam terwijl de woensdag traditiegetrouw weer in de ban van Marken is. Met de Marken Expres gaat dan iedereen naar Marken. Deze beide dagen zijn vaak al een evenement op zichzelf, zeker de boottrip want er varen elk jaar minstens 100 niet-deelnemers extra mee.

Dit jaar zijn er ook een tweetal primeurs. Dit is namelijk de eerste keer in de historie dat de Avond4daagse de 4 grootste kernen van Waterland aandoet. En verder is er dit jaar een speciale actie waarbij de kinderen een leuk presentje kunnen verdienen als hun tijdens de tocht gemaakte selfie als leukste van de dag wordt beoordeeld.

In de week van 22 tot 25 mei gaat de organisatie van de Avond4daagse alle basisscholen langs zodat de kinderen of de ouders op school kunnen inschrijven. Op vrijdagavond 25 en zaterdagochtend 26 mei kan men zich inschrijven in de bibliotheek.

Nadere informatie kan men vinden op avond4daagse.wixsite.com of per e-mail op avond4daagse@live.nl

Bron: Avond4daagse Monnickendam

Deel deze pagina:

Omroep PIM - redactie@omroep-pim.nl - Realisatie website: HPU Internet Services