Het kloppend hart van Waterland
Live

Top2000 Kerkdienst LIVE bij PIM

Gepubliceerd: Zaterdag 28 december 2019 16:54

Top2000 Kerkdienst LIVE bij PIM

Foto: Top2000 Kerkdienst Monnickendam

Vanavond kunt u vanaf 20.00 uur LIVE meegenieten van de Top2000 Kerkdienst die wordt gehouden in de Opstandingskerk aan de Graaf Willemlaan 1 te Monnickendam.

Het einde van het jaar staat bij de NPO Radio 2 in het teken van de Top2000. In de Top2000 staan veel nummers met inhoud: nummers die emotie oproepen, kippenvel en herinneringen. Sommige nummers gaan expliciet over geloof of God, zoals ‘What if God was one of us’ van Joan Osborne. Andere blijken bij nadere beschouwing te gaan over belangrijke levenservaringen als liefde, dood en troost. 

 

Wat is er nou mooier dan in een kerkdienst samen te luisteren naar de mooiste nummers uit de popgeschiedenis? En nu dus ook in Monnickendam een TOP2000 kerkdienst! Tijdens de TOP2000-kerkdienst worden nummers uit de TOP2000 gezongen en beluisterd. Er is een band die de top 10 nummers ten gehore zal brengen. Natuurlijk mag je meezingen, kun je een kaarsje aansteken en zijn er nog meer leuke onderdelen.

Het is natuurlijk het allerleukste om de dienst LIVE in de Opstandingskerk mee te beleven, maar mocht u niet in de gelegenheid zijn, dan is de dienst vanaf 20.00 uur ook in zijn geheel op het tv-kanaal van PIM te zien, maar u kunt de dienst natuurlijk ook LIVE volgen via onze digitale stream op https://www.omroep-pim.nl/tv/stream.

Bron: Top 2000 Kerkdienst

Deel deze pagina:

Omroep PIM - redactie@omroep-pim.nl - Realisatie website: HPU Internet Services