Het kloppend hart van Waterland
Live

Toneelvereniging ‘de Brug’ komt met zelf geschreven stuk op de planken

Gepubliceerd: Dinsdag 28 februari 2023 13:28

Toneelvereniging ‘de Brug’ komt met zelf geschreven stuk op de planken

Foto: Toneelvereniging De Brug

In tijde van coronapandemie was het vaak niet mogelijk te repeteren voor toneelvereniging ‘de Brug’. Frans Fontaine, al jaren speler bij de Brug, besloot daarom zelf een stuk te schrijven. Onder zijn regie zal de toneelvereniging : Buurthuis de Saamhorigheid op de planken brengen.

Synopsis
Wanneer beheerder Gerrit van buurthuis ‘De Saamhorigheid’ met een driedubbele beenbreuk is uitgeschakeld, nemen de vaste bezoekers de regie over. Ze stellen hun eigen schema’s op voor het gebruik van de ruimte, maar vergeten daarbij met elkaar te overleggen. Het gevolg is algehele verwarring, chaotische taferelen en felle ruzies. Want is De Saamhorigheid eigenlijk wel zo saamhorig?

Het belooft een avond vol gewiekste politieke spelletjes en hilarische misverstanden te worden, maar ook met ontroerende solidariteit.

Speeldata
Zaterdag 18 maart 20:00
Zondag 19 maart 14:00
Vrijdag 31 maart 20:00
Zaterdag 1 april 20:00
Zondag 2 april 14:00

De voorstelling is in gebouw Samuel, Kerkstraat 34 te Monnickendam, die voor de gelegenheid is omgedoopt tot buurthuis ‘de saamhorigheid’. De zaal is open vanaf een half uur voor aanvang van de voorstelling. Meer informatie: toneelverenigingdebrug@gmail.com

Bron: Toneelvereniging De Brug

Deel deze pagina:

Omroep PIM - redactie@omroep-pim.nl - Realisatie website: HPU Internet Services