Het kloppend hart van Waterland
Live

Thuistheater in Monnickenmeer

Gepubliceerd: Zaterdag 10 oktober 2020 13:41

Thuistheater in Monnickenmeer

Foto: Omroep PIM

Door Corona kwam het theaterleven met een stevige klap tot stilstand. Artiesten mochten niet meer optreden in de zalen en hun inkomen daalde naar €0,00. Dit trieste gegeven zette Caroline en Hilmar uit de Monnickenmeer tot nadenken. Wat konden zij doen om te helpen?

Niet lang geleden waren zij aanwezig bij een tuinconcert. En zo kwamen ze tot hun initiatief om deze zomer hun tuin en dit najaar hun te verbouwen schuur belangeloos ter beschikking te stellen voor huiskamervoorstellingen. Een podium, stoelen op afstand van elkaar en catering via lokale bedrijven, zo konden zij ook iets verdienen. De opbrengst van de toegangskaartjes komt geheel ten goede aan de artiesten. 

Omroep PIM was aanwezig bij een van de optredens. Wivineke van Groningen en Jhanna Houweling speelden Glad IJs, geschreven door Jhanna. Wivineke is psychiater en spreekt haar cliënt tijdens een consult. Wetenschappelijke inzichten leiden tot vermakelijke gesprekken met verrassende wendingen. Veel meer zullen we hier niet melden omdat u het beste het stuk zelf kunt gaan bekijken als er meer huiskamervoorstellingen komen of de theaters weer open gaan. 

Houd Facebook in de gaten want Caroline en Hilmar zullen Facebook events aanmaken voor de komende voorstellingen. Wilt u meer weten over Glad IJs, kijkt u dan op www.jhannahouweling.nl.

 

 

Deel deze pagina:

Omroep PIM - redactie@omroep-pim.nl - Realisatie website: HPU Internet Services