Het kloppend hart van Waterland
Live

Thuis LIVE meespelen met tweede voorronde Dijk van een Quiz!

Gepubliceerd: Zondag 24 januari 2016 12:47

Vanmiddag wordt vanaf 14.00 uur in het Broeker Huis de tweede voorronde gehouden van de pubquiz Dijk van een Quiz. U kunt ook thuis LIVE meespelen met de pubquiz.

In het kader van de herdenking van de watersnoodramp in 1916 en het feit dat we volgend jaar vieren dat we honderd jaar droge voeten hebben, wordt in samenwerking met Omroep PIM “Een Dijk van een Quiz” georganiseerd. Een gezellige en leerzame “pubquiz” met vierkeuzevragen over de watersnoodramp en over water in het algemeen.

De quiz wordt gehouden op zondagmiddagen van 14:00 tot 16:00 uur in vier verschillende kernen van Waterland. Vanmiddag is de tweede voorronde in het Broeker Huis aan het Leeteinde 16 in Broek in Waterland. U bent van harte uitgenodigd om de uitzending live te komen bekijken.

Mocht u niet in staat zijn om langs te komen, maar toch graag mee willen spelen, dan is het ook mogelijk om via uw pc, uw mobiele telefoon, uw tablet, etc. mee te spelen. U kunt meespelen via een link of door de VoxVote app te downloaden.

Meespelen via internet
Ga naar http://live.voxvote.com. Daar wordt u gevraagd om een 5-cijferig nummer in te vullen. Daar vult u 96654 in. Dit is het nummer van de pubquiz. Als u de code heeft ingevuld en op OK heeft geklikt, bent u aangemeld bij de quiz. Vanaf 14.00 uur kunt u LIVE meespelen met de quiz. Zodra er een nieuwe vraag beschikbaar is, verschijnt deze op uw scherm.

Meespelen via de app
De VoxVote app is beschikbaar voor Android en Apple. Ga naar de Google Play Store of de Apple Store en zoek de VoxVote app. Als u deze heeft geinstalleerd en opent wordt u gevraagd om een 5-cijferig nummer in te vullen. Daar vult u 96654 in. Dit is het nummer van de pubquiz. Als u de code heeft ingevuld en op OK heeft geklikt, bent u aangemeld bij de quiz. Vanaf 14.00 uur kunt u LIVE meespelen met de quiz. Zodra er een nieuwe vraag beschikbaar is, verschijnt deze op uw scherm.

De volgende voorrondes zijn op 31 januari in het dorpshuis van Ilpendam en op 7 februari in het Trefpunt op Marken. De vragen zijn afgestemd op de plaats waarin de voorrondes plaatsvinden.

Aan de voorrondes kunnen maximaal tien teams van vier personen meedoen. Je kunt je inschrijven als team. Het winnende team uit de voorrondes gaat door naar de grote finale op 14 februari in het Markerveerhuis. Ook deze vindt plaats tussen 14:00 en 16:00 uur. Opgeven voor één van de voorrondes kan via deze website: www.dijkvaneenquiz.nl. Hier vind je ook meer informatie over de quiz. Schrijf je snel in voor één van de voorrondes en maak kans op mooie prijzen.

Deel deze pagina:

Omroep PIM - redactie@omroep-pim.nl - Realisatie website: HPU Internet Services