Het kloppend hart van Waterland
Live

Thomasvaer & Pieternel met het wel en wee van Ilpendam

Gepubliceerd: Dinsdag 09 januari 2024 19:27

Thomasvaer & Pieternel met het wel en wee van Ilpendam

Foto: Omroep PIM

Op zondag 7 januari stroomde dorpshuis Ilpendam gezellig vol. Om te proosten op het nieuwe jaar, elkaar het beste te wensen, maar ook voor een woordje vanuit Stichting Dorpshuis Ilpendam en het optreden van Thomasvaer & Pieternel.

Voorzitter Fred Meiring trapte af met een terugblik en vooruitblik op waar Stichting Dorpshuis Ilpendam zich mee bezighoudt. Vanuit gemeente Waterland was locoburgemeester Harm Scheepstra aanwezig om het publiek op de hoogte te houden van haar plannen. Ook Wolter van der Vliet van de Dorpsraad Ilpendam deelde mee welke belangen zij het afgelopen jaar hebben behartigd en waar zij zich komend jaar voor zullen inzetten.

De meeste mensen kwamen echter voor het duo Thomasvaer & Pieternel. En waar zij het over gingen hebben wisten de meeste Ilpendammers wel. Samen met Jacco van Oostveen schrijven zij in rijm over het wel en wee van Ilpendam. Vandaar dat er veel publiek op af kwam. 

De milieustraat in Katwoude hield heel Waterland in 2023 bezig maar voor Ilpendam was het al klaar.
Purmerend of Katwoude is net zo ver lopen aldus Thomasvaer.

De nieuwjaarsreceptie van Stichting dorpshuis Ilpendam is tot en met 14 januari dagelijks te zien om 09.00, 16.00 en 19.45 uur.

 

Deel deze pagina:

Omroep PIM - redactie@omroep-pim.nl - Realisatie website: HPU Internet Services