Het kloppend hart van Waterland
Live

The Quintet trapt nieuw seizoen Jazz at the Mirror af

Gepubliceerd: Maandag 14 september 2020 16:19

The Quintet trapt nieuw seizoen Jazz at the Mirror af

Een maand eerder dan normaal, dus in augustus in plaats van september, besloot Jazz at the Mirror dat het, na vier maanden geen Jazz at the Mirror, tijd was voor een kleine inhaalslag. De band van Arjan de Bood, The Quinted, met zangeres Rita Gemerts zorgde voor een schitterend aftrap van het nieuwe seizoen.

Jazz in Monnickendam is een open podium voor jazzmusici die in de warme ambiance van het Mirror Paviljoen (met een fantastisch uitzicht over de Gouwzee) naar hartelust kunnen musiceren en improviseren. Eén keer per maand op zondagmiddag vanaf 16:00 uur verzorgt een wisselende formatie het eerste uur een mini-optreden waarna om ongeveer 17.00 uur een ieder goed geoefende muzikant kan instappen.

De eerste Jazz at the Mirror van dit seizoen was voor The Quintet. The Quintet bestaat uit: Rita Gemerts (zang), Peter Adrichem (saxofoon), Hugo Vreugdenhil (trompet), Arjan de Bood (piano), Bram Vredenbrecht (bas), en special guest Johan Lansing (drums). Het werd een spetterend optreden op een zonovergoten middag op het Hemmeland. 

 

Het verslag van het concert is de gehele week om 13.00 en 20.00 uur te zien bij PIM.

 

 

Deel deze pagina:

Omroep PIM - redactie@omroep-pim.nl - Realisatie website: HPU Internet Services