Het kloppend hart van Waterland
Live

Tennisvereniging Monnickendam biedt Zomer Challenge

Gepubliceerd: Woensdag 10 mei 2023 19:13

Tennisvereniging Monnickendam biedt Zomer Challenge

Foto: TCM

Tennisvereniging Monnickendam biedt deze zomer tennis voor teamspelers die een zomerstop hebben van hun eigen sport of niet-sporters die tennis willen proberen. Ook sporters die veel binnen sporten en in de zomer naar buiten willen zijn van harte welkom om mee te doen aan de Zomer Challenge.

De Zomer Challenge is een compact lidmaatschap van vier maanden in de maanden mei t/m augustus waarbij spelers, jong en oud, vrij kunnen tennissen wanneer het hen uitkomt. Via een tennis-clinic onder begeleiding van een gecertificeerde trainer leer je de eerste tennisvaardigheden. Op maandagavond kan je meedoen met racket trekken om verder kennis te maken met tennissen. Als je al kan tennissen en een wedstrijdje wilt spelen dan kan je via de ladder app elke 2 weken uitgenodigd worden voor een enkel- of dubbel wedstrijd en plant die met je tegenstander op een dag dat het jullie uitkomt. De Challenge is om na de 4 maanden mee te doen aan de beginnerspoule tijdens de clubkampioenschappen in september. De Zomer Challenge is niet alleen voor volwassenen, maar ook leuk voor kinderen die een zomerstop hebben van een sport of kinderen die willen ontdekken of tennis wat voor hen is.

Meer informatie: www.tcmonnickendam.nl/zomerchallenge Contact kan worden opgenomen met Tennisvereniging Monnickendam, 06 12 577 348 of e-mail voorzitter@tcmonnickendam.nl.


Bron: Tennisvereniging Monnickendam

Deel deze pagina:

Omroep PIM - redactie@omroep-pim.nl - Realisatie website: HPU Internet Services