Het kloppend hart van Waterland
Live

Team Huis aan het Water bereikt de top van de Mont Ventoux

Gepubliceerd: Vrijdag 07 september 2018 13:45

Team Huis aan het Water bereikt de top van de Mont Ventoux

Foto: Huis Aan het Water

37 helden beklommen 30 en 31 augustus de Mont Ventoux om geld op te halen voor KWF en Huis aan het Water.

Donderdag gingen de hardlopers en wandelaars de berg op en vrijdag de fietsers. De tocht naar boven is zwaar en vooral het laatste stuk met 10/11% stijgingspercentage en kaal als een grindbak van betonnen rotsblokken. Die kale berg moet je alleen overwinnen, net zoals vele mensen met (of herstellende van) kanker dat figuurlijk wel vaker doen.

Onder de bezielende leiding van teamcaptain Rob van Gaalen en zijn vrouw Marja heeft het team deze prestatie geleverd en daardoor kan Huis aan het Water de ondersteuning aan velen blijven geven. Alle deelnemers konden de top bereiken bij goed weer. Alleen voor de fietsers was er sprake van windkracht 6 tegen.

Met de actie haalden ze tot nu toe € 18.900 op voor Huis aan het Water en voor KWF € 28.362. De actie loopt nog door tot 15 oktober en doneren kan via www.grootverzettegenkanker.nl, kies dan Huis aan het Water en kies je deelnemer uit de 37 helden. We streven naar het gezamenlijke bedrag voor KWF/Huis aan het Water van een halve ton. Help ons die top te bereiken!

In november maakt de Stichting Mont Ventoux de eindbedragen bekend.

Bron: Huis aan het Water

Deel deze pagina:

Omroep PIM - redactie@omroep-pim.nl - Realisatie website: HPU Internet Services