Het kloppend hart van Waterland
Live

Talentenshow Broeker Feestweek LIVE bij PIM

Gepubliceerd: Vrijdag 14 augustus 2020 13:02

Talentenshow Broeker Feestweek LIVE bij PIM

Foto: Omroep PIM

Op zaterdag 15 augustus kunt u vanaf 18.00 uur kijken naar het live verslag van de Talentenavond van de Broeker Feestdag 2020.

Na bekendmaking van de Coronamaatregelen werd in Broek in Waterland gevreesd voor het niet doorgaan van de jaarlijkse Broeker Feestweek. De Broeker Gemeenschap sloeg echter de handen ineen met Okke Wiarda en Frank Evenblij en de Broeker Feestdag 2020 was geboren.

Tijdens de Broeker Feestdag 2020 strijden, net als voorgaande jaren, teams tegen elkaar. Dit jaar wel op een Coronaveilige manier, en ook op minder onderdelen dan andere jaren. Dit jaar wordt de strijd aangegaan op vier onderdelen: Teampresentatie, team-pubquiz, Land over tuin en de Talentenavond.

Het laatste onderdeel van De Broeker Feestdag is de Talentenavond. Deze wordt zaterdag 15 augustus vanaf 18.00 uur LIVE vanuit het Broeker Huis uitgezonden en gepresenteerd door Okke en Frank. Om beurten zullen de teams afreizen naar het Broeker Huis om daar hun optreden te geven in de tuin van het Broeker Huis. Daar zal een jury aanwezig zijn om het optreden te beoordelen. Na het optreden verlaat het team via de achteruitgang het Broeker Huis, vertrekt weer naar hun honk, en beklimt het volgende team het podium in de tuin van het Broeker Huis.

Als alle teams hebben opgetreden komt de jury bijeens en wordt de puntentelling gemaakt. Alle teams krijgen een beoordeling. Ondertussen worden er live plaatjes gedraaid. Daarna wordt bekend gemaakt wie er 3, 2 en 1 zijn geworden. Deze teams worden uitgenodigd om naar het Broeker Huis te komen. De andere teams blijven op het honk. De hoofdprijzen worden later bekendgemaakt.

Meer informatie: https://www.broekerfeestdag.nl/

Deel deze pagina:

Omroep PIM - redactie@omroep-pim.nl - Realisatie website: HPU Internet Services