Het kloppend hart van Waterland
Live

SV Ilpendam viert jubileum met feestweekend en eigen magazine

Gepubliceerd: Maandag 29 mei 2023 11:47

SV Ilpendam viert jubileum met feestweekend en eigen magazine

Foto: Piet Kramer

SV Ilpendam bestaat 75 jaar! De voetbalclub viert dit heuglijke feit met een jubileumweekend (7, 8 en 9 juli) en een eigen magazine!

Magazine
In het fraai vormgegeven magazine staan onder andere verhalen over de rijke historie van SV Ilpendam, de jeugdafdeling, het meisjes/damesvoetbal en het eerste elftal. Ook zijn alle elftallen van de voetbalclub op de foto gezet.

De teksten voor het jubileummagazine zijn geschreven door drie leden van SV Ilpendam: Tamara Doves, Dirk Kramer en Jacco van Oostveen. Piet Kramer heeft het leeuwendeel van de foto’s gemaakt en bovendien prachtige oude actiefoto’s boven water weten te krijgen. Martin Ligthart was verantwoordelijk voor de advertenties en Josta Bischoff Tulleken uit Assendelft heeft het magazine vormgegeven.

Prachtig naslagwerk
Jacco van Oostveen overhandigde tijdens het pinksterweekend het eerste exemplaar van het jubileummagazine aan Edwin Vreedeveld, voorzitter van SV Ilpendam. ,,Het is een prachtig naslagwerk geworden, echt een magazine om trots op te zijn’’, reageerde Edwin enthousiast.

Jacco: ,,Er zitten heel wat uurtjes werk in, maar we zijn blij met het resultaat. Het magazine wordt eerdaags huis aan huis verspreid door Ilpendam, maar ook alle leden die buiten het dorp wonen ontvangen een exemplaar. Ook voor alle oud-leden die op zondag 9 juli de reünie bezoeken ligt een magazine klaar.’’

Jubileumweekend
Het jubileumweekend begint op vrijdag 7 juli met een voetbalquiz. Op zondag 8 juli is er een FIFA Skill Game Event voor alle jeugdleden en aansluitend een feestavond met diverse artiesten in de feesttent. Op zondag 9 juli is er vanaf 15.00 uur een reünie voor (oud-) leden (opgeven niet nodig), met aansluitend een gezellige middag/avond en een optreden van Danny Froger. De club zoekt nog enthousiaste leden die een steentje willen bijdragen om het jubileumweekend tot een daverend succes te maken.


Voor meer informatie: www.sv-ilpendam.nl

Bron: SV Ilpendam

Deel deze pagina:

Omroep PIM - redactie@omroep-pim.nl - Realisatie website: HPU Internet Services