Het kloppend hart van Waterland
Live

Struinen door de Tuinen op zondag 4 juni 2023

Gepubliceerd: Woensdag 10 mei 2023 13:44

Struinen door de Tuinen op zondag 4 juni 2023

Foto: SPW

In samenwerking met de Werkgroep Open Tuinen Monnickendam organiseert SPW op zondag 4 juni van 11.00 – 17.00 uur weer een Open Tuinen dag. Geniet van het verborgen groen van de tuinen in de binnenstad dankzij de gastvrijheid van de tuineigenaren in het centrum van Monnickendam.

Het is een uitgelezen kans om door tuinen te struinen en te genieten van bloemen, bomen en insecten in huistuinen, moestuinen, open veldjes, de Joodse begraafplaats en al het groen wat je tijdens de wandeling tegenkomt, op 16 verschillende locaties. Een mooie dag voor jong en oud!


De brochure -met uitgestippelde route en informatie over de tuinen die u bezoekt- is gratis verkrijgbaar bij het startpunt en bij tuin 2, De Zarken 13. De wandeling duurt circa anderhalf uur, afhankelijk van de tijd die u neemt om alles goed te bekijken.

De start is voor het Informatiepunt aan het Zuideinde in Monnickendam. U loopt zelfstandig de route zoals aangegeven in de folder.

Op verschillende plekken en in tuinen is iets bijzonders te doen. Laat u verrassen en geniet van de natuur waar wij met z’n allen zuinig op moeten zijn!

Over Stichting Promotie Waterland (SPW)
Onder de slogan ‘Waterland laat je verrassen’ is SPW sinds 2010 actief in het verwezenlijken van het algemene doel om meer mensen in Waterland te laten recreëren en ervoor te zorgen dat zij langer blijven en vaker terugkomen. De activiteiten van de SPW zijn gericht op drie doelgroepen: inwoners, ondernemers en toeristen. De stichting heeft Informatiepunten in Monnickendam en Marken. Voor meer informatie en overige evenementen gaat u naar www.vvvwaterland.nl.

Bron: Stichting Promotie Waterland

Deel deze pagina:

Omroep PIM - redactie@omroep-pim.nl - Realisatie website: HPU Internet Services