Het kloppend hart van Waterland
Live

Stichting Promotie Waterland zoekt baliemedewerkers

Gepubliceerd: Maandag 08 mei 2023 17:27

Stichting Promotie Waterland zoekt baliemedewerkers

Foto: SPW

Het informatiepunt in Monnickendam is open van woensdag t/m zaterdag van 11.00 – 14.00 uur. Vanaf de maand juni hopelijk wat meer uren/dagen open. Dat kan echter alleen als er voldoende vrijwilligers zijn. Dus heb je zin om een paar uur per maand toeristen te adviseren over mooie en leuke plekken en activiteiten? Stuur een email (coordinator@onswaterland.nl) naar Karin Vlug, coördinator SPW. Of loop binnen het informatiepunt op het Zuideinde 2. Wie weet kun je het team dit seizoen versterken!

Bij het informatiepunt kan ook de Waterlandbon aangeschaft worden. In 2013 werd de Waterlandbon geïntroduceerd door Ondernemend Waterland, in samenwerking met Stichting Promotie Waterland (SPW). "De bon is prachtig om cadeau te geven én te ontvangen! SPW, met Informatiepunten in Monnickendam en op Marken, is het enige verkooppunt van deze lokale cadeaubon. De bon is verkrijgbaar in coupures van 5, 10 en 20 euro. De Waterlandbon is in te leveren bij alle deelnemende ondernemers die lid zijn van Ondernemend Waterland en/of SPW. Bij de kapper, bloemenzaak, boekwinkel, bakker, kledingzaak, cadeauwinkel en horeca, vrijwel overal kun je de bon inleveren. Wie de bon koopt krijgt er een recente deelnemerslijst bij."

Over Stichting Promotie Waterland (SPW)
Stichting Promotie Waterland is sinds 2010 actief in het verwezenlijken van het algemene doel om meer mensen in Waterland te laten recreëren en ervoor te zorgen dat zij langer blijven en vaker terugkomen. De activiteiten van de SPW zijn gericht op drie doelgroepen: inwoners, ondernemers en toeristen. Stichting Promotie Waterland heeft Informatiepunten in Monnickendam en op Marken.

Bron: Stichting Promotie Waterland

Deel deze pagina:

Omroep PIM - redactie@omroep-pim.nl - Realisatie website: HPU Internet Services