Het kloppend hart van Waterland
Live

Stemmen voor de gemeenteraadsverkiezingen begint bij Omroep PIM!

Gepubliceerd: Vrijdag 25 februari 2022 20:20

Stemmen voor de gemeenteraadsverkiezingen begint bij Omroep PIM!

Foto: Omroep PIM

Tijdens de gemeenteraadsverkiezingen 2022 kiezen de inwoners van Waterland op 14, 15 en 16 maart hun directe volksvertegenwoordigers. Speciaal voor deze gemeenteraadsverkiezingen heeft Omroep PIM de Kieswijzer-op-Maat ontwikkeld.

Weet op wie u stemt!
Vraagt u zich ook af welke lokale politieke partij nou eigenlijk het beste bij u past? En ziet u vanwege de vele posters, flyers, partijprogramma's en media-aandacht ook door de bomen het bos niet meer? Naast het kijken en luisteren naar de door Omroep PIM georganiseerde verkiezingsdebatten kunnen inwoners ook de standpunten van de diverse partijen te weten komen door de Omroep PIM Kieswijzer in te vullen.

Wat is de Omroep PIM KiesWijzer?
De PIM-KiesWijzer legt u via https://kieswijzer.omroep-pim.nl 39 stellingen voor en vergelijkt uw standpunten vervolgens met de standpunten van alle zes lokale Waterlandse politieke partijen. Aan het eind van deze vragenlijst krijgt u gelijk de uitslag en ziet u met welke partij u de meeste overeenkomsten heeft.

Hoe betrouwbaar is het stemadvies dat u van PIM krijgt?
Omroep PIM heeft in de aanloop naar de gemeenteraadsverkiezingen contact gehad met alle politieke partijen in de gemeente Waterland en heeft alle partijprogramma's doorgenomen. Daaruit zijn 39 unieke stellingen ontstaan die aan alle Waterlandse politieke partijen zijn voorgelegd. De politieke partijen hebben aan elke stelling een waarde toegekend en ook per stelling een toelichting gegeven.

Door in te vullen of u het (helemaal) oneens of (helemaal) eens bent met een stelling vertelt de kieswijzer bij welke politieke partij uw persoonlijke mening en standpunten het best aansluiten. U kunt de uitkomst enigszins sturen door aan het einde van de kieswijzer aan te geven welke 3 stellingen u extra belangrijk vindt. Na voltooiing van de kieswijzer ontvangt u direct een online stemadvies. Daarnaast is per stelling van iedere partij een toelichting te lezen.

Dus wees slim... stemmen voor de Gemeenteraadsverkiezingen 2022 begint bij PIM!
https://kieswijzer.omroep-pim.nl

Deel deze pagina:

Omroep PIM - redactie@omroep-pim.nl - Realisatie website: HPU Internet Services