Het kloppend hart van Waterland
Live

Sponsors en vrijwilligers gezocht voor Luilak Festival 2015

Gepubliceerd: Woensdag 08 april 2015 04:30

Op vrijdag 22 mei vindt het jaarlijkse Luilak Festival plaats in het Leeghwaterpark in Purmerend. De organisatie die volledig bestaat uit vrijwilligers is op zoek naar creatieve jongeren en enthousiaste ondernemers die hun steentje willen bijdragen aan de realisatie van dit evenement.

Het Luilak Festival is het evenement in de regio voor en door jongeren. Omdat het evenement niet kostendekkend is en de subsidie minder wordt, zijn de vrijwilligers van Stichting Achilles op zoek naar sponsoren. Zo'n bijdrage leveren kan op verschillende manieren.

Er videoschermen waarop een reclameboodschap kan worden afgebeeld en er is de mogelijkheid te adverteren op de bouwhekken. Daarnaast kan een product of dienst aangeboden worden via een win-actie via de sociale media van het Luilak Festival. Enthousiaste ondernemers kunnen contact opnemen via info@StichtingAchilles.nl.

Daarnaast is het organiseren van een groot festival als Luilak een enorme klus. Stichting Achilles is dan ook afhankelijk van de inzet van de vele vrijwilligers. Heb jij leuke en creatieve idee├źn om het Luilak festival nog leuker te maken? Wil jij helpen bij de opbouw van het evenement of meewerken aan de promotie? Meld je dan nu aan als vrijwilliger. Dit kan door een e-mail te sturen naar Info@StichtingAchilles.nl of via Facebook: Luilak Dance.

Deel deze pagina:

Omroep PIM - redactie@omroep-pim.nl - Realisatie website: HPU Internet Services