Het kloppend hart van Waterland
Live

Sponsorbelmarathon Huis aan het Water levert ruim 40.000 euro op!

Gepubliceerd: Zondag 08 december 2019 11:38

Sponsorbelmarathon Huis aan het Water levert ruim 40.000 euro op!

Afgelopen dinsdagmiddag, Giving Tuesday, hebben zeven vrienden/vriendinnen van Huis aan het Water tijdens de tweede Sponsor(bel)marathon met enorme inzet al hun relaties gebeld. Zij deden dat om geld te verzamelen om het werk van Huis aan het Water, het ondersteunen van mensen met kanker en hun naasten, het komende jaar voort te kunnen zetten. De actie leverde uiteindelijk een bedrag op van ruim 40.000 euro!

De zeven vrienden/vriendinnen die deelnamen aan de Sponsorbelmarathon waren Kees en Anja Huiberts (Katwoude), Edith Markus (Broek in Waterland), Beate Janssen (Monnickendam), Margit van Zon (Zuiderwoude), Michel Daenen (Almere) en Mike Wagenaar (Purmerend). En een speciaal woord van dank gaat uit naar Leendert Klein, die de livestream van deze Sponsormarathon presenteerde, en naar Emmy Buys, beeldhouwster van de albasten sculptuur die als prijs is uitgereikt aan de Fundraiser van het Jaar 2019: Kees Huiberts.

Karin Hoogeveen, coördinator van het Huis aan het Water: "Bovenal zijn wij enorm dankbaar voor de geweldige welwillendheid en goedgeefsheid van al die vele mensen uit Waterland en omgeving die op deze Giving Tuesday hun gulle giften hebben toegezegd aan Het Huis. De totale opbrengst van ruim € 40.000 heeft al onze verwachtingen ver overtroffen. Jullie zijn geweldig! Nogmaals allemaal heel, heel erg bedankt, mede namens iedereen van het Huis aan het Water."

Bron: Stichting Huis aan het Water

 

Deel deze pagina:

Omroep PIM - redactie@omroep-pim.nl - Realisatie website: HPU Internet Services