Het kloppend hart van Waterland
Live

Sinterklaas weer in Waterland aangekomen

Gepubliceerd: Zondag 15 november 2020 12:37

Sinterklaas weer in Waterland aangekomen

Foto: Omroep PIM

Het is een tijd lang heel erg spannend geweest of Sinterklaas ook in dit vreemde coronajaar de tocht naar Waterland zou maken, maar gelukkig heeft mevrouw Anna ook dit jaar Sint en zijn Pieten weer welkom geheten in Monnickendam.

In samenwerking met Omroep PIM heeft het Sinterklaascomité Monnickendam de afgelopen dagen het Monnickendammer Kinder Journaal uitgezonden. De afleveringen stonden helemaal in het teken van de eventuele intocht van Sinterklaas. Mevrouw Anna heeft heel veel inwoners van Waterland gesproken, maar geen van hen kon duidelijkheid brengen of Sinterklaas ook daadwerkelijk naar Waterland zou komen dit jaar. En dus besloot zij uiteindelijk om in haar tentje op Sinterklaas te wachten in de binnenhaven van Monnickendam.

 

 

 

Gisteravond kwam er een eind aan alle spanning. Mevrouw Anna werd wakker gemaakt door Sinterklaas, die even daarvoor met zijn stoomboot en een grote groep Pieten de binnenhaven van Monnickendam was ingevaren. Vlak na de aankomst nam Sint zijn intrek in het hotel aan de haven. Van daaruit zal hij de komende avonden de kinderen van Waterland trakteren op allerlei kadootjes en lekkernij.

 

 

Deel deze pagina:

Omroep PIM - redactie@omroep-pim.nl - Realisatie website: HPU Internet Services