Het kloppend hart van Waterland
Live

Sinterklaas met open auto naar Overleek

Gepubliceerd: Maandag 25 november 2019 21:34

Sinterklaas met open auto naar Overleek

Foto: Omroep PIM

De kinderen stonden al vol verwachting buiten bij de Boerenhemel te kijken of Sinterklaas in aantocht was. Via de weg of via het water? Ondertussen zongen ze met hun ouders allerlei Sinterklaasliedjes en riepen om de Sint. En ja hoor, eindelijk, daar kwam hij aan!

Vanwege de drassige weilanden kon Sint niet op zijn favoriete paard, Ozosnel naar Overleek komen. Het plan werd veranderd en zo kwam Sinterklaas met twee Pieten met een prachtige rode cabriolet aan. Voorzitter Frans heette de Sint welkom en iedereen ging naar binnen, de Boerenhemel in. Deze was versierd en lekker warm. De kinderen kregen limonade en er stonden schalen met snoepgoed. In het midden lagen matten waar de kinderen lekker op konden zitten (of op konden kopjeduikelen).

De Sint ging er lekker voor zitten en haalde de kinderen naar zich toe. De een vindt het te gek, de ander gaat niet zonder mama of papa. Dat is alle jaren zo. Sinterklaas is heel bijzonder en het is heel fijn dat hij er weer is, maar een beetje eng is het wel in het begin.


Vanaf nu kan iedereen in Waterland zijn schoen zetten!

 

Deel deze pagina:

Omroep PIM - redactie@omroep-pim.nl - Realisatie website: HPU Internet Services