Het kloppend hart van Waterland
Live

Rotary Monnickendam schenkt € 2.000,- aan ouderenlunches in De Bolder

Gepubliceerd: Woensdag 15 november 2023 13:02

Rotary Monnickendam schenkt € 2.000,- aan ouderenlunches in De Bolder

Foto: Rotary Monnickendam

Zoals elk jaar was Rotary Monnickendam ook deze zomer weer aanwezig op de Visdagen in Monnickendam om mosselen met friet te verkopen voor het goede doel. De opbrengst is dit jaar voor Sociaal Cultureel Centrum “De Bolder” t.b.v. de maandelijkse ouderenlunches. Er werd maar liefst € 2.000,- opgehaald, het bedrag is afgelopen vrijdag feestelijk overhandigd door voorzitter Erik de Jongh aan de vrijwilligers van de ouderenlunch bij De Bolder.

Lunch voor ouderen
"Op de 3e vrijdag van de maand wordt er in De Bolder tussen 12.00 – 14.00 uur lunch voor ouderen georganiseerd, dit wordt gedraaid door vrijwilligers. Het gedoneerde bedrag zal besteed worden voor wat extra’s en geeft de mogelijkheid meer ouderen toe te laten. Dat komt zeker in deze donkere maanden goed van pas."

Over Rotary
Rotary International is `s werelds oudste organisatie van serviceclubs en omvat ruim 31.500 clubs in 166 landen. De ruim 1,2 miljoen leden van deze serviceclubs vormen een wereldomvattend netwerk van zakelijke en professionele leiders die vrijwillig hun tijd en talenten geven om de maatschappij waarin zij leven te dienen. Rotaryclub Monnickendam bestaat uit 32 mannen en 8 vrouwen en komt wekelijks op dinsdagavond bijeen in Hotel Volendam.

Bron: Rotary Monnickendam

Deel deze pagina:

Omroep PIM - redactie@omroep-pim.nl - Realisatie website: HPU Internet Services