Het kloppend hart van Waterland
Live

Rohald Terbijhe als 'de Kapitein van het Markermeer' in campagne Alliantie Markermeerdijken

Gepubliceerd: Zaterdag 28 november 2020 12:17

Rohald Terbijhe als 'de Kapitein van het Markermeer' in campagne Alliantie Markermeerdijken

Foto: Alliantie Markermeerdijken

De Alliantie Markermeerdijken versterkt ruim 33 kilometer Markermeerdijken tussen Hoorn en Durgerdam. Om inwoners hierover te informeren zijn zij een nieuwe campagne gestart. Monnickendammer Rohald Terbijhe gaat in deze campagne als 'de Kapitein van het Markermeer' varend langs de dijken.

Rohald Terbijhe komt uit Monnickendam. Hij kent de regio en de mensen, en vaart als de beste. En speciaal voor onze campagne neemt hij nu de rol aan van Kapitein van het Markermeer. Een ervaren schipper die ‘woont’ op zijn zeilschip op het Markermeer. Samen met zijn hondje Bennie vaart hij de komende tijd langs de dijken. En gaat hij in gesprek met bouwers, bewoners, ondernemers en experts. Op zoek naar de mooie verhalen van de dijkversterking.

Zo ziet de campagne eruit
De campagne bestaat uit verschillende onderdelen. Zo krijgt de kapitein twee eigen social kanalen op Facebook en Instagram, waar we regelmatig nieuwe foto’s en video’s plaatsen van zijn ontdekkingstocht. Ook is er een campagnewebsite en kom je de campagne ook in de buitenlucht tegen. Daarnaast maken we in samenwerking met regisseur Bas Zwartepoorte een aantal verdiepende video’s, waarin we de dijkversterking steeds vanuit een ander thema belichten.

De Kapitein volgen?
Op de hoogte blijven van de ontdekkingen van de Kapitein van het Markermeer rondom de dijkversterking? Dan kun je meer informatie vinden op zijn website www.kapiteinvanhetmarkermeer.nl of hem volgen op Instagram (@dekapiteinontdekt) en Facebook (@dekapiteinontdekt).

Bron: Alliantie Markermeerdijken

Deel deze pagina:

Omroep PIM - redactie@omroep-pim.nl - Realisatie website: HPU Internet Services