Het kloppend hart van Waterland
Live

Richard de Weijze neemt afscheid van FC Volendam

Gepubliceerd: Dinsdag 31 januari 2023 09:13

Richard de Weijze neemt afscheid van FC Volendam

Foto: FC Volendam

Voorafgaand aan de eredivisie wedstrijd FC Volendam - FC Groningen, zondag 29 januari 2023, heeft Richard de Weijze officieel afscheid genomen van FC Volendam. Hij werd door voorzitter Jan Smit toegesproken en kreeg een bos bloemen en een Volendammer delicatessenbox.

Op social media lichtte Richard zijn afscheid als volgt toe: "Dat was het dan echt. Veertien jaar FC Volendam zit er op. Ik ben trots dat ik een grote bijdrage heb kunnen leveren aan het fundament en de uitvoering van de omwenteling en wederopstanding van de club. Eerst als bestuurder en daarna als directeur. Vanuit de kelder van de Keuken Kampioen Divisie - Coöperatie Eerste Divisie is de FC terug in de Eredivisie CV.

Voorzitter Jan Smit, met wie ik heel wat jaren achter de schermen samenwerkte, overhandigde gisteren de bloemen. Heel leuk om van veel sponsoren en supporters ‘bedankt’ te horen op de tribune en na afloop in de business lounge. Kers op de taart was de 3-2 zege op FC Groningen waardoor Het Nieuwe Oranje nu ‘veilig’ staat, al is het nog een lange weg tot het einde van het seizoen.

Nu is het even tijd voor mijzelf. En vervolgens goed oriënteren op een mooie vervolgstap in mijn carrière. Waar één deur dicht gaat, gaat er elders weer een nieuwe open."

Bron: www.markernieuws.com / Foto: FC Volendam

Deel deze pagina:

Omroep PIM - redactie@omroep-pim.nl - Realisatie website: HPU Internet Services