Het kloppend hart van Waterland
Live

Radio Purmerend zoekt producer

Gepubliceerd: Zaterdag 06 september 2014 17:43

Radio Purmerend zoekt producer

Een producer bij Radio Purmerend is snel en alert en is de drijvende kracht achter de presentatoren van een radioprogramma. En dat is precies wat wij zoeken wij voor PurPlus Magazine.

PurPlus Magazine hét radioprogramma voor de moderne 50-plusser. Een weekblad op de radio. Het is elke donderdagochtend live op Radio Purmerend en wordt wekelijks herhaald.

Het team van PurPlus Magazine bestaat uit twee vrouwelijke presentatoren en een mannelijke technicus. Dit team brengt wekelijks alle informatie, actualiteiten en onderwerpen die aansluiten bij de interesses van de moderne 50-plusser. Er worden wekelijks gasten in de studio ontvangen en incidenteel vinden er ook live-uitzendingen plaats vanaf een openbare locatie in Purmerend.

Wij zoeken iemand die zich helemaal thuisvoelt in de media-wereld en gek is op radio maken. Je weet wat er speelt in de wereld, in Nederland, in Noord-Holland en natuurlijk in Purmerend. Als producer van PurPlus Magazine, bereid je samen met het team het programma voor. De werkzaamheden zijn heel divers:

  • aanleveren van programmainhoud
  • teksten redigeren en/of schrijven
  • draaiboeken gereed maken en bewaken tijdens de uitzending
  • voorbereiden van interviews, inclusief vooraf benaderen van gasten
  • gasten in de studio ontvangen en begeleiden
  • telefoon beantwoorden en afhandelen
  • korte interviews houden op locaties
  • bewerken en mede beheren van Facebook

Je durft het aan om de mediawereld te betreden, hebt een proactieve instelling en kunt goed zelfstandig werken. Je legt gemakkelijk contact met gasten of gesprekspartners voor interviews en beheerst de Nederlandse taal goed in woord en geschrift.

Wil je werken bij een leuk radio- en TV-station en in een gezellig en kundig team? Wil je jezelf professioneel ontwikkelen een wil je kunnen doorgroeien? Wil je momenten die je je leven lang bij zullen blijven? Reageer dan snel!

Stuur je sollicitatie en overige relevante informatie en ervaring naar vacature@rtvpurmerend.nl. Voor vragen kun je ook contact opnemen met Esther Perez via esther.perez@rtvpurmerend.nl.

Let op: dit betreft een vrijwilligersfunctie!

Deel deze pagina:

Omroep PIM - redactie@omroep-pim.nl - Realisatie website: HPU Internet Services